Deling av beredskapsdistrikt for prestetjenesten

Agder og Telemark bispedømme har vedtatt å dele Telemark i to beredskapsdistrikt for prestetjenesten f.o.m 27. september 2017.

I forbindelse med varsling av dødsfall kan politiet fortsatt ringe telefonnr.: 95 46 32 32 for kommunene Bamble, Drangedal, Kragerø, Skien, Siljan og Porsgrunn.

Nytt telefonnr.: 91 33 17 34 blir tatt i bruk for kommunene Bø, Fyresdal, Hjartdal, Kviteseid, Nissedal, Nome, Notodden, Sauherad, Seljord, Tinn, Tokke og Vinje.

Vakttida er som før fra kl. 17.00-08-00 på hverdager og hele døgnet i helgene. Den som har vakttelefonen vil også hjelpe politiet med å komme i kontakt med lokal prest på dagtid.